Secretul Anielei

Secretul Anielei nu este al meu, ci al unui post de televiziune care îşi închipuie că a gasit o nouă metodă să-şi crească ratingul.

Asa cum v-am mai spus, blogul acesta nu are nicio legatura cu telenovela Aniela. Decat poate aceea ca poarta acelasi nume.

Asa că, daca va intereseaza amanunte mai mult sau mai putin picante despre opera televizata cu pricina, nu prea gasiti nimic pe aici.

Pana acum.

Pentru că zilele acestea subsemnata a descoperit o gaselnita de marketing interesanta a celor din trustul Pro.

Secretul Anielei, noul nume sub care ruleaza Aniela

Ei da, nu stiu ce probleme o fi avut acasa vreun directoras de programe de la Acasa, insa intr-o zi acesta a avut o revelatie care ar putea sa scoata postul TV respectiv din amorteala ratingurilor minore.

Asadar, in caz ca nu ati remarcat pana acum, telenovela clasica „Aniela” este trecuta in programele TV sub numele de… „Secretul Anielei„.

Efectul a fost cel scontat: pana si eu, care nu urmaresc nicio telenovela din principiu, m-am oprit din zappat atunci cand am vazut acest nou titlu.

Cum si eu am auzit de Aniela, initial am crezut ca este vorba despre o continuare a serialului respectiv. Dupa cateva minute de vizionat, a aparut pe ecran Stela Popescu, fie-i tarana usoara, asa ca m-am lamurit: „Secretul Anielei” e aceeasi „Aniela” reincalzita.

Felicitari asadar Pro Gold, fost Acasa Gold, desprins din Acasa, pentru ca ati reusit sa-mi smulgeti cateva minute din viata pe care sa vi le ofer gratuit intru cresterea audientei.

Daca ati mai convins astfel cateva mii de femei curioase ca mine, puteti creste linistiti pretul pe minutul de publicitate.

Sper ca macar sa faceti reclama la ceva util in pauzele alea publicitare la care banuiesc ca nu se uita nimeni.

Zi si tu ceva