pamantul plat romania

Simona Halep, referendumul şi aselenizarea. Bonus: Pământul e plat la Cluj

S-au inghesuit toate în newsfeed-ul meu, dar nu aşa cum vă aşteptaţi.

Ci asa cum ma asteptam eu, care sunt deja obisnuita cu mizeriile asa-zisei prese din Romania.

Buuun… Deci Simona a castigat Wimbledonul. Intereseaza pe cineva? Pai dupa cateva zile, nu prea, asa ca ne reactivam clickbait-urile ca sa stoarcem si ultimele picaturi de trafic din munca machidoancei.

Si cum facem? Pai cum scrie la manualul de cersit click-uri: luam aceeasi stire veche cu iubitul secret al Simonei si o reincalzim cu un nume nou, evident, tot machedon, ca altfel nu e credibil.

Bun, sa presupunem ca ala e, care ziceti voi pe site acolo. De ce ar trebui ca asta sa fie o stire-soc? Nu e normal ca la varsta ei sa nu fie singura? Poate ca tu, autorule care scrii articole d-astea, nu ai pe nimeni in viata ta, dar pentru ca esti un anonim de cursa lunga, nu o sa-i pese nimanui de tine, capisci?

Ma rog, o las pe Simona in bucuria ei si ma intorc la stiri. Alta si mai si: CCR a invalidat referendumul. Pai nu v-am spus eu asta chiar din ziua votarii?

Putinii care au inteles ceva din intrebarile scremute de pe buletin au inteles imediat si ca nu pot fi incluse in Constitutie, totul fiind doar o lovitura de imagine, ca sa isi faca Iohannis intrarea triumfala in campania electorala, dupa ce 4 ani s-a dat cu saniuta.

Neamtule, am o veste proasta pentru tine: lovitura de imagine te-a nimerit exact pe tine, si inca acolo unde te doare cel mai tare! Ca daca ajungi in turul 2 cu Barna, nu stiu daca te mai duci tu inca un mandat sa schiezi pe banii nostri!

Si in sfarsit, luna asta se implinesc 50 de ani de la pantoful mic pus de Armstrong pe Luna. Prilej de revenire a acelorasi speculatii cu aselenizarea facuta in studio in regia lu’ Stanley Kubrik.

Nene, ma lasi? Pai nu sareau de fund comunistii in toti astia 50 de ani ca n-au castigat imperialistii de americani cursa spatiala?

Evident, daca aveau dovezi…

Dar se pare ca mai multe dovezi au cei care sunt convinsi ca Pamantul este plat. Si care, in caz ca nu stiati, se vor reuni pe 5 si 6 octombrie la Cluj Napoca in ceea ce va fi „Prima Conferinta Internationala a Pamantului Plat din Romania.”

Costul participarii porneste de la 30 EUR – o zi si ajunge la 120 EUR – pachet familie, 3 persoane, doua zile. Pentru rezervarile facute inainte de 1 septembrie, se acorda o reducere de 16,(6)%.

Vizionare placuta.

Zi si tu ceva