jigniri in cuplu

Cel mai eficient mod de a jigni o femeie

De-a lungul timpului, am interacţionat nu doar cu gentlemani, ci şi cu destui bădărani, dornici să-mi împărtăşească din spiritul lor inovator în materie de insulte.

Numai că… niciunul dintre ei nu s-a dovedit destul de creativ incat sa ma faca sa ma simt jignita cu adevarat. Si asta pentru ca sudalmele lor sunau cam asa:

  • esti grasa! – martor imi e sfantul cântar că mai am nevoie de vreo cateva kilograme (nu multe, ce-i drept) pentru a ajunge la greutatea potrivita pentru inaltimea mea. Sfat pentru viitorii pretendenti refuzati: daca mi-ai spune ca sunt schiloada, ai fi mai realist, dar asta ar fi un fel de compliment pentru o femeie
  • esti proasta! – martor imi e catalogul din liceu si carnetul de studenta ca aveam mai multi 10 pe linie decat Nadia la olimpiada. Sfat util: ai putea sa ma faci tocilara, dar cum mi-am incheiat toate ciclurile de invatamant, nu prea mai are relevanta
  • esti usuratica! – ma rog, nu asta e cuvantul, il stiti si voi, incepe cu „c” si este folosit de toti vulpoii care nu ajung la strugurii copţi ai femeilor. Aici nu am martori si tocmai asta nu iti da niciun drept sa ma acuzi de asa ceva. Sfat inutil, pentru ca oricum nu-l vei folosi: ai putea sa ma strigi „fecioara Maria”, iar eu ma voi infuria teribil pentru ca nu-mi place numele de Maria 🙂

OK, si totusi mai deunazi un baiat elevat a reusit, fara sa-si dea seama, sa ma jigneasca in ultimul hal. Sa va povestesc:

Intru intr-un magazin de incaltaminte, sa-mi cumpar sandale.

Probez una, probez doua, probez saptezeci si noua, ma rog, niciuna pe gustul meu. Dau sa plec, cand apare de nicaieri un tip cu o pereche de sandale noi in mana si ma roaga sa le probez si pe alea.

Ma uit la ele – frumoase, n-am ce zice, mai ca-mi faceau cu ochiul inspre portofel.

Ma rog, le probez, dar nu-mi vin.

„Dar ce au, de ce nu va plac, nu vedeti ce frumoase sunt?”

„Sunt, cum sa nu, zic eu, doar ca ma strang putin…”

„Pai cum sa va stranga, ca de-abia va ies degetele in fata!”

„Nu in fata e problema, in lateral simt că mă bat…”

„A, pai in cazul asta, problema nu sunt sandalele, că de aia ati probat atatea si nu v-a venit niciuna… Problema e la dumneavoastra, aveti piciorul prea lat, cred că vă trebuie incaltaminte speciala…”

Poftim??

Ii arunc individului o privire de scorpie hamesita, imi iau poseta si ma intorc val-vartej spre usa, pe care o trantesc de-i sar balamalele.

Cum, cum sa-i spui unei femei ca are piciorul prea lat? Cand picioarele sunt cea mai delicata parte a corpului ei, care necesita cel mai mult timp pentru ingrijire, care…

Nenorocitule, daca te mai intalnesc vreodata te omor cu mana mea! Că la tine in magazin oricum nu mai calc vreodata!

Zi si tu ceva