cucereste un barbat timid

Cum se cucereşte un bărbat timid

Staţi liniştiţi, că nu am avut eu curiozitatea asta, că nu am eu nevoie să cuceresc şi, pe deasupra, nici nu-mi plac bărbaţii timizi.

Ideea de a scrie despre acest subiect mi-a fost data mai deunăzi de o prietena care e îndrăgostită lulea de unu’ care pare ca i s-au cam aprins si lui calcaiele dupa ea, doar ca nu face nimic in sensul asta.

Mi se plange asadar fata că nu ştie ce si cum să facă să se cupleze o dată cu individu’.

O intreb: „Mah, da’ tu esti sigură că si el te vrea?” „Absolut sigură, că ne uităm unul la altul ore intregi cand suntem la serviciu si-l vad ca-si gaseste mereu motive ca sa stea numai in preajma mea si sa m-ajute cu orice, chiar si inainte sa deschid gura.”

„Pai si? Doar atata? Nu te invita sa luati masa impreuna in oras?” „Pai luam masa impreuna in fiecare pauza la job…”

„Si ce faceti cand sunteti impreuna la masa?” „Mancam.” „Atat?” „Pai ce-ai vrea sa facem la masa?” „Sa vorbiti despre viata, despre prieteni, despre voi, despre orice altceva decat de serviciu.”

„Pai mai vorbesc eu una-alta, dar el e foarte tacut…” „Pai de ce?” „Pai cred ca e din cale-afara de timid!”

Iar aici apar dilemele mele.

In primul rand, ce-ti place tie, ca femeie, la un barbat timid? Ca nu stiu altele cum sunt, dar eu nu ma omor niciodata dupa un papleacă d-ăsta care nu stie sa lege doua vorbe cand e cu sexul opus lângă el.

Adica da, cand eram in scoala generala, raspundeam si eu cu o privire galesa vreunuia care se holba ore intregi la mine, dar pe atunci nu voiam nimic mai mult.

Insa de cand am trecut de varsta adolescentei, stiu exact ce vreau in viata, iar barbatii timizi nu fac parte din preferintele mele.

Nu ma intelegeti gresit, nu caut vreo bruta plina de muschi care sa m-arunce in pat la prima intalnire, pentru ca nu fizicul este primul lucru care ma atrage la un barbat si nici sexul la prima, la a doua sau la 10-a intalnire, ci doar atunci cand hotarasc eu si doar daca este cazul. Si de obicei nu prea este.

Insa daca tu ca barbat te astepti ca eu sa fac primul pas si sa iti cer numarul de telefon sau sa te invit in oras, atunci imi pare rau… Nu esti si nu vei intra niciodata in gratiile mele, oricate calitati (crezi tu ca) ai avea!

Vei fi refuzat? Aproape sigur, pentru că eu – ca majoritatea femeilor pe care le cunosc – foarte rar accept o intalnire de la prima invitatie. Doar ca asta inseamna sa fii barbat, sa continui sa vanezi pana cand vei dobori prada.

Dar sa revin la prietena mea si la marea ei problema cu timidul… Evident ca nu o sa faca nici ea vreodata primul pas oricat de mult isi doreste sa fie cu el, pentru ca nu vrea sa se simta vreo usuratica.

Asa ca solutia pe care i-am oferit-o a fost sa puna o prietena comuna sa-i explice individului ca la clasa intai cum sta exact treaba cu ea si ce anume are de facut el daca chiar isi doreste acea relatie.

Si daca nici acum nu o sa faca el primul pas, atunci chiar nu merita sa se incurce cu el! Aici am ajuns amandoua la un acord total.

Ce s-a intamplat mai departe cu ei nu stiu, si chiar dupa ce voi afla nu am de gand sa va scriu pe blogul meu.

Pentru că nu asta a fost intentia mea, ci aceea de a vă trezi la realitate: si pe tine, indragostita de timid, si pe el, timidul incurabil, care nu intelege de ce nu are succes la femei.

Zi si tu ceva