Horoscop zilnic pentru toate zodiile

Racii vor evita o pierdere financiară, scorpionii se îndrăgostesc iremediabil, iar vărsătorii primesc veşti bune legate de sănătate. Află tot ce au pregătit astrele pentru tine în horoscopul zilei de azi.

Berbec: Drumuri lungi, dar cu folos

Pentru berbeci, săptămâna începe cu un drum destul de lung, pentru o problemă ce îşi aşteaptă de mult rezolvarea. Doar că un singur drum nu va fi de ajuns, asa că fii pregătit pentru mai multe deplasări, unele destul de anevoioase. Partea bună este că totul se va termina cu bine, aşa că la sfârşitul zilei vei uita de toate drumurile făcute azi şi, cel mai important, vei uita şi de problemă, care îşi va găsi rezolvarea definitivă.

Taur: Familia înainte de toate

Nu ştiu ce planuri aveai pentru azi, dar s-ar putea să fii nevoit să ţi le schimbi. Familia ta are nevoie de tine, şi când spun asta nu te gândi doar la soţ/soţie şi la copii. Cineva din familia extinsă – un văr, o cumnată, un bunic – îţi va cere ajutorul, iar tu, ca un taur descurcăreţ ce eşti, va trebui să îl ajuţi, pentru că toţi ştiu că se pot baza oricând pe tine. Nu-ţi face griji, recompensa va fi pe măsură!

Gemeni: Ştiinţă şi tehnică

Un aparat electrocasnic, un gadget sau maşina îţi vor da azi câteva bătăi de cap minore. Poate că frigiderul nu va mai vrea să îngheţe, poate o aplicaţie pe care o foloseşti mai des îţi va bloca telefonul sau poate că maşina îţi va cere să-i ridici puţin capota. Cu inteligenţa ta nativă, vei rezolva totul rapid şi de unul singur, fără să te coste absolut nimic.

Rac: Atenţie la bani!

Racii au ştiinţa banilor întipărită în ADN, aşa că nu vei putea avea niciodată o pierdere de mari proporţii. Nici măcar azi, când una dintre investiţiile pe care le-ai făcut cu mult timp în urmă se va dovedi neinspirată. Vei lua însă rapid toate măsurile necesare, astfel încât la sfârşitul zilei, când vei trage linie, vei constata că deşi nu ai câştigat nimic, pierderile tale sunt nule.

Leu: O veste de departe

Mulţi dintre cei dragi ţie se află de mult purtaţi de soartă prin ţări străine, iar de unii dintre ei nu ai mai auzit nimic de multă vreme. Astăzi însă lucrurile se vor schimba, pentru că, nu-i aşa, nu aduce anul ce aduce ceasul. O veste bună din partea cuiva drag îţi va însenina ziua, iar tu la rândul tău îi vei face fericiţi pe toţi cei cărora le-o vei spune.

Fecioara: E timpul să ştii ce vrei

Nehotărârea ta proverbială îţi dă bătăi de cap şi astăzi. Flirtezi de mult cu persoana de care îţi place, dar încă nu te hotărăşti să treci la lucruri mai serioase. Dacă nu eşti în stare să faci tu primul pas, cel puţin dă-i clar de înţeles că vrei să fiţi împreună, ca să ştie la ce să se aştepte. În caz contrar, te vei alege doar cu încă nişte regrete şi nu sunt chiar sigur că îţi doreşti asta…

Balanţa: N-ar fi rău să rişti puţin

Balanţele nu fac nici măcar un pas lateral fără să-şi facă cele mai mici şi amănunţite calcule, dar te-ai gândit că asta i-ar putea scoate din minţi pe cei din jurul tău? Adică, pe bune, tu chiar crezi că totul poate fi prevăzut în viaţa asta? Încearcă azi, măcar pentru o oră, să laşi lucrurile în voia lor şi s-ar putea să constaţi că vei câştiga ceva ce nici măcar nu visai.

Scorpion: Astăzi va fi altfel?

Ţi-ai pus de multe ori întrebarea asta, dar azi ai vrea să afli raspunsul mai mult ca oricând. Te-a invitat sau ai invitat-o în oraş şi, pentru că deja sar multe scântei când vă apropiaţi unul de altul, astăzi e posibil să se aprindă flacăra cea mare. Ai vrea să ştii dacă şi de data asta se va stinge ca în celelalte cazuri, iar eu îţi spun pe şleau: s-ar putea să nu! Dar tu eşti pregătit/ă pentru asta?

Săgetător: Nu toţi îţi vor răul

Ai avut în ultima vreme cam mulţi oameni falşi în jurul tău, iar asta te ţine în gardă şi te face suspicios la orice propunere, chiar şi când vine din partea celor apropiaţi ţie. Ştiu, e greu să mai ai încredere în oameni, dar nu uita că e mai bine să regreţi experienţele pe care le-ai avut decât oportunităţile ratate. Adu-ţi aminte că azi e prima zi din restul vieţii tale.

Capricorn: O oportunitate la serviciu

Problemele de la serviciu par că nu se mai termină: şeful ţipă, subalternii sunt cam tupeişti, iar rezultatele întârzie din nou să apară. Nu e prima dată când treci prin asta, iar vestea proastă e că nici ultima. Vestea bună e că de data asta există o oportunitate pentru tine: un post mai bun în cadrul altui departament sau un job la o altă firmă. Aplică repede, e şansa ta şi nu trebuie să o iroseşti.

Vărsător: Sănătatea e mai bună

Afecţiunea minoră care te sâcâie de atâta vreme va începe în sfârşit sa dea semne de vindecare. Nu o simţeai decat atunci când îţi mai dădea câte o mică durere, dar tocmai asta te-a făcut să amâni tratamentul şi abia acum îţi dai seama cât de bine ar fi fost să iei totul în serios mai din timp. Nu face cumva greşeala să întrerupi terapia.

Peşti: Semnare de contract

Astăzi vei afla în sfârşit data la care ai fost programat să semnezi un contract pe care îl aşteptai de mai mult timp. Poate o vânzare-cumpărare, poate un contract de muncă, poate o închiriere sau o colaborare. Tot ce ai de făcut este să revezi condiţiile şi să te asiguri că sunt în avantajul tău, aşa cum ţi-ai propus. Nu neglija nici cele mai mici detalii şi nu ezita să apelezi la serviciile unui consultant de specialitate.

Zi si tu ceva