TVR prezintă: Bacalaureatu’ cinematografic

Mă uit la ştiri şi cad într-o adâncă dilemă filosofică: care-s mai inteligenţi, puştii care se pregătesc pentru bac sau directorii de programe din TVR?

In caz ca ati ratat stirea care m-a bagat intr-o asemenea tragedie existentiala, o aveti aici: TVR s-a gandit sa dea la tot poporul juvenil cateva filme care o sa le fie cat se poa’ dă utile la examenu’ care o sa-i faca pe ei maturi.

Si nu asa, un film doua, ci un festival intreg, nene, intins pe nu mai putin de doua saptamani. Si, ca sa nu-i ia capul pe copii, o sa le dea cate un film la doua zile, sa ajunga la toata lumea.

Cum nu se mai uita nici dracu’ la TVR, ce s-au gandit tocătorii de bani publici din Dorobanti? Buey, mai stiti filmele alea care se difuzeaza pe degeaba la toate televiziunile comerciale cand se apropie ele de faliment?

Noi si-asa suntem falimentari de vreo 30 de ani, ce-ar fi sa dam si noi filme d-astea, dar sa le impachetam asa, ca si cum ar fi Game of Thrones?

Tu, pustanule care stai 25 de ore pe zi cu smartfonu’ pe YouTube si HBO Go, ai auzit tu vreodata in toata viata ta de licean de Voda Lapusneanu, Petre Petre, Felix, Procust, Ion si alti morometi d-ăştia?

Felix? Da, era ăla de la Antena 3 si Ion e presedintele ăla Highlander, nu-i asa?

Ei, vezi că ai nimerit unde trebuia? Aici e locul tau, la TVR, sa afli si tu acuma cate ceva de personajele alea despre care s-ar putea sa te intrebe la bac!

Da’ cum, la bac ne intreaba din filme? A, pai in cazu’ ăsta io-s bosdebos, că nici imedebeu’ nu stie filme câte am vazut io. Si daca le pun si pe alea de pe brazers…

Nu, mey, n-ai inteles, dar tocmai de aia am pregatit noi astea pentru tine ca sa nu mai fii tu nevoit sa cauti cartile…

Ce carti, bă, ejnebun? Acuma nu mai e cu carti, acuma banu’ se face pă cazinouri online, la betu’ din spatele blocului sau cu alba-neagra la Paris, cine dracu mai sta sa joace carti?

Da, da, perfect, asa e, tu esti exact publicul tinta pentru care noi, profesionistii de la TVR, am pregatit aceste programe, pentru ca tu, viitor student si specialist in jurnalism si comunicare sa ai o viata usoara doar uitandu-te la televizor.

Televizor? Ce dracu mai e si asta?

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.