Tu ce produse pentru unghii foloseşti?

Intrebarea din titlu ar putea parea putin cam indiscreta, dar sincer va spun ca pana acum nu am intalnit absolut nicio femeie care sa nu imi dea cel mai franc raspuns posibil atunci cand am intrebat-o ce produse unghii foloseste.

Asa ca lasam indiscretiile la o parte si ne indreptam putin – sau putin mai mult – atentia catre o zona a corpului nostru care are una dintre cele mai mari vizibilitati.

Poate chiar cea mai mare vizibilitate.

Da, este vorba despre mainile oricarei femei, care atrag atentia fara ca ea sa vrea, si asta din simplul motiv ca sunt in permanenta expuse vederii tuturor celorlalti din jurul nostru.

In aceste conditii, este absolut normal sa acordam o atentie sporita ingrijirii mainilor, iar asta presupune nu doar spalatul permanent cu un sapun de calitate, care sa nu ne usuce pielea, sau folosirea unei creme de maini adecvate tipului nostru de piele. Aceasta presupune ca in primul si in primul rand sa acordam atentia cuvenita manichiurii, adica a ceea ce se numeste ingrijirea si infrumusetarea unghiilor noastre.

Si astfel am ajuns exact acolo de unde am plecat, si anume la produsele pentru unghii pe care le foloseste fiecare dintre noi, si care nu dau chiar intotdeauna rezultatele pe care le asteptam.

Nu este totusi ciudat ca se intampla acest lucru, avand in vedere multitudinea de produse si solutii existente pe piata? Raspunsul, aparent hilar, este nu, si asta tocmai din cauza ca piata este suprasaturata cu astfel de produse.

Majoritatea femeilor nu stiu exact ce sa aleaga atunci cand vine vorba de protejarea unghiilor proprii, dar nici acest lucru nu este nefiresc. Caci daca o femeie ar sti vreodata sa faca vreo alegere corect in viata ei, probabil ca nu ar mai exista divorturi. 🙂

Lasand insa gluma la o parte, cu toate stim cat de dificil este sa ne alegem produsele pentru ingrijirea unghiilor. De cele mai multe ori ne lasam pe mainile unei manichiuriste cu cele mai bune recomandari si asta e tot.

Doar ca lucrurile trebuie sa stea putin mai altfel

Si asta din cauza ca daca ne rezumam doar la manichiura facuta periodic la cosmeticiana, tindem sa neglijam faptul ca orice femeie trebuie – sau ar trebui – sa aiba in permanenta in sertar tot ceea ce ii trebuie pentru o curatire si o ingrijire amanuntita a unghiilor, pentru a putea sa faca acest lucru oricand, fara sa depinda de programul vreunui cabinet.

Iar aici intra in actiune raspunsul la intrebarea din titlu. Produsele pentru unghii sunt disponibile la doar un click distanta intr-o varietate aproape infinita, ceea ce face ca alegerea lor sa fie extrem de dificila.

Iar recomandarile din partea persoanelor de incredere sunt si mai multe, astfel incat acesarea unui site de genul Nolia Shop poate sa multumeasca pe multa lume, insa ce te faci daca nu ai pe cineva care sa iti ofere un astfel de pont?

In aceasta situatie tot ce poti sa faci este sa te bazezi pe intuitia ta cea feminina si sa te informezi in detaliu despre ceea ce se potriveste cel mai bine pentru unghiile tale.