În bucătărie la Aniela

Era doar o chestiune de timp pana cand sa ma apuc sa scriu despre ce se gaseste in bucataria Anielei.

Si asta nu din cauza ca nu am avut timp, chef, sau alte scuze de-astea. Nu, motivul meu este cu totul altul, si probabil ca multi dintre voi nici macar nu-l banuiesc.

Nu am vrut sa scriu pana acum despre retete si gatit ca sa nu fiu acuzata ca uite, am dat si eu in manelismul blogaresc si am inceput sa cersesc audienta.

Numai ca dragii mei si dragele mele, nu de trafic duce lipsa blogul acesta al meu. Bine, nu sunt eu chiar vreo zoso, dar zic ca la cat timp si inspiratie investesc in el, chiar sunt multumita de cifrele din statisticile cu unici.

Iar in ceea ce priveste advertorialele, vedeti ca nu inund feed-ul abonatilor cu ele, asa ca nici din punctul asta de vedere nu ma puteti acuza de nimic. Acuma, ca mai sunt 2-3 postari platite, niciun blogger cred ca nu poate sa ma acuze pentru asta, ca doar nu e vreo rusine sa iti monetizezi succesul, nu-i asa?

Dar sa ne intoarcem acolo de unde am plecat la inceputul acestei postari si anume in bucatarie la Aniela. Ce credeti ca o sa gasiti acolo?

Pai ce altceva decat tot ceea ce se poate gasi in mod curent in orice bucatarie normala: vesela, masa, frigider, aragaz si multe gusturi. De arome nu mai pomenesc. 🙂

Bine, bine, imi veti spune, dar pe masa, in farfurie ce se afla, daca tot ne-ai momit cu gusturile si aromele?

Pai ce sa se afle decat mancare din cea mai buna. Care este aceea? Hmm, sa zicem ca este doar un secret al meu, pentru ca una dintre regulile dupa care ma ghidez in viata este sa nu dau foarte multe detalii despre mine si viata mea privata in general.

Si asta din simplul motiv ca preferintele culinare se incadreaza perfect in ceea ce eu numesc intimitate, iar cine afla un asemenea secret despre mine, are toate sansele sa imi intre in graţii.

Iar eu nu ii permit asta oricui!

retete gatit rapid

Zi si tu ceva