O postare despre nimic

Ce faci atunci cand nu ai inspiratie, dar te mananca sa scrii ceva pe blogul personal, ca doar de aia te numesti blogger?

Simplu, scrii o postare despre nimic! 🙂

Si sa nu cumva sa credeti ca este cazul de fata. Nuuu, dragii mei, eu chiar vreau sa scriu ceva concret, in aceasta noua postare a mea, si anume ca in ultima vreme am dat de o gramada de bloguri goale.

Cum adica „bloguri goale”? Uite asa, bloguri goale: desi erau pline de postari, iar ultimul articol nu era mai vechi de cateva ore, pur si simplu nu aveai ce citi pe blogurile respective.

Iar asta, asa cum va spuneam, nu era pe unul sau doua dintre blogurile pe care le-am acesta, ci pe majoritatea dintre ele. Ceea ce ma duce cu gandul la doua ipoteze, una mai palpitanta decat alta.

Prima ar fi ca am avut eu ghinionul acela nemaipomenit ca sa intru exact in acea parte a blogosferei in care proprietarii de bloguri nu vor sa renunte la domeniile cumparate pe bani grei, si le tin ocupate pe hosturi de 2 lei, postand pe ele baliverne.

A doua ar fi ca poate sunt eu prea pretentioasa in felul meu si astfel mi se nazare ca orice blog pe care intru nu se ridica, vezi Doamne, la nivelul inaltelor mele asteptari de mironosita intelectuala.

Poate, nu zic nu, insa oricare din cele doua variante ar fi adevarata, eu am ajuns la concluzia ca nici blogurile nu mai sunt ce erau odata.

Iar acum bineinteles ca va urma si carcoteala de rigoare din partea cel putin a unei parti dintre cititorii mei. Stiti voi, faza aia cu „bine mey, da’ nu te uiti putin la ce scrii tu p-aicea, ti se pare ca blogul tau e mai plin?”…

Asa o fi, insa nu pot sa nu ma gandesc cat succes a reusit sa aiba serialul acela despre nimic de acum vreo 20 de ani.

Cum ar veni, Aniela e un fel de Seinfeld al blogurilor, nu? 😆

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.