Unde şi cum poţi avea dinţi albi 10-20 de ani

Dintii albi si sanatosi, pielea neteda si parul des sunt criterii de frumusete valabile peste tot si in toate timpurile. Din pacate, multe operatiuni implica vizite repetate la stomatolog. De pilda, alegi albirea dentara, iar dupa 2 ani trebuie sa te duci iar la stomatolog, fiindca dintii care stralucesc se pateaza in timp din cauza alimentelor, sucurilor, ceaiului si a cafelei.

Stiu un loc si o metoda prin care poti avea dinti ca margaritarul 10-20 de ani cu efort minim, atat financiar, cat si in ceea ce priveste timpul alocat: FATETE DENTARE CLUJ. Facute din materiale rezistente, care imita consistenta si culoarea dintilor naturali, fatetele sunt menite sa protejeze dintele natural adaptandu-se perfect si dimensiunilor si formei acestuia, si sa infrumuseteze zambetul.

Investind in fatetare, clientul sta linistit cel putin un deceniu, fara sa se mai gandeasca la inalbire. In plus, nu exista perioada de acomodare sau de recuperare dupa aceasta procedura ca in cazul unui implant, proteze sau lucrari fixe.

Deoarece fac un corp comun cu dintele natural, igiena poate fi facuta temeinic ca si pana atunci, fapt care asigura sanatatea dentitiei.

In plus, dupa cum spuneam, fatetele protejeaza dintii de diferentele de temperatura, de pete, de socuri minore.

Fatetarea nu necesita mai mult de 3-4 vizite la stomatolog, decurgand foarte rapid si are efecte indelungate. Inaintea inceperii operatiunii propriu-zise se face un control amanuntit al dintilor, deci sunt indepartate cariile minuscule, tartrul, asigurandu-se sanatatea perfecta a dintilor care urmeaza sa fie supusi acestui tratament.

In cadrul clinicii Alvernadental.com fiecarui pacient i se acorda atentie maxima, de aceea rezultatele sunt pe masura muncii si priceperii personalului care isi desfasoara activitatea in cabinetele stomatologice.

Setul de analize care se face la inceputul tratamentului, grija medicului stomatolog, alegerea celor mai bune si compatibile materiale au facut ca faima clinicii de la Cluj sa treaca hotarele si oceanul, fiindca a ajuns pana in SUA.

Va recomand fatetele dentare de la Cluj, fiindca veti avea siguranta unor dinti imaculati cel putin 10 ani, iar in cazul in care recurgeti la albire, in acest interval, ar trebui sa faceti 5 albiri.

Din multe puncte de vedere fatetarea este mult mai eficienta, costurile sale fiind oneste.

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.