Aniela blog

Aniela blog! Da, asa se ajunge de foarte multe ori, cel putin in ultima vreme, la acest blog al meu, daca e sa credem in cuvintele pe care motoarele de cautare mi le arata ca sursa de cautari pentru traficul organic.

Si, pe bune, chiar nu vad de ce nu am avea incredere in tot ceea ce ne (mai) ofera (inca) motoarele de cautare in materie de cuvinte dupa care se ajunge intr-unul sau altul dintre cotloanele internetului nostru cel de toate zilele.

Da, ati citit bine intre paranteze, am scris „inca”, pentru ca problema pe care cred ca a sesizat-o deja extrem de multa lume este aceea ca nu prea ni se mai ofera pe tava spre a fi analizate cuvintele cu care se ajunge la unul sau altul dintre site-urile de pe net.

Blogul Anielei

Dar, asa cum era de asteptat, cred ca e mai bine ca se ne intoarcem la subiectul acestei noi postari de pe blogul vostru preferat, si anume la mine. 🙂

Exact, pentru ca pana la urma cu si despre mine, Aniela, este acest blog si de aceea sunt convinsa ca asteptarile sunt extrem de mari din partea tuturor celor care ma citesc cu nesat aproape zi de zi.

Si oare ce se asteapta toti acestia sa citeasca pe acest blog al meu? Ei bine, asa ceva nu am de unde sa stiu cu exactitate, dar pot sa incerc sa ghicesc macar, si asta pe baza cuvintelor cheie de care va vorbeam putin mai sus, la inceputul postarii mele.

Si ce gasim noi daca ne apucam sa analizam toate aceste cuvinte la care avem acces? Pai ce sa gasim altceva decat dorinta de a afla cat mai multe despre Aniela, oricare ar fi cea care se ascunde sub acest nume.

Iar aici ma puteti include pe mine, pe Aniela Elefterios din telenovela cu acelasi nume, interpretata de frumusica de Adela Popescu, pe Miss Aniela fotografa, cea la nivelul careia ne-am dori ca sa ajungem fiecare dintre noi ca nivel artistic, si cu siguranta multe alte Aniele, una mai celebra ca alta…

Doar ca, dincolo de toate cele enumerate mai sus, sunt eu, Aniela voastra de pe acest blog, unica si irepetabila 🙂 , cea care va ofera aproape zi de zi in scris tot ce are mai bun din sufletul ei de mama.

Si astfel, facem ce facem si ajungem din nou la mine, pentru ca in fond si la urma urmei, eu sunt Aniela.

Adica da, or mai fi existand o gramada de alte fete cu acest nume, insa, asa cum bine stim cu totii, cea mai importanta persoana din lume pentru fiecare dintre noi este cea proprie.

Si astfel, am facut noi asa o tura foarte frumoasa si, plecand de la cele mai cautate cuvinte pe internet, am ajuns exact acolo unde ne-am propus in titlu si anume la mine. Adica la Aniela.

Si nu la oricare Aniela, ci la cea care intretine acest blog intru fericirea tuturor celor care au ales ca sa ma citeasca periodic. Si bine fac, deoarece pentru acest lucru vor primi, odata cu fiecare articol postat, si o particica din sufletul meu.

Adica totul.

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.