Hashtagul nostru cel de toate zilele

Lucrul care ma dispera cel mai mult de cand am intrat si eu in randul lumii pe retelele sociale este hashtagul.

#Adica #pebune, #dece #ai #scrie #asa? 🙂 Iti face mai interesanta postarea de pe Facebook sau Twitter? Sau daca ai vreo cauza sociala pentru care vrei sa lupti, crezi ca tu, un anonim, o sa strangi milioane de adepti asa cum fac infliuensării?

Sau daca vrei sa te dai si tu lovita ca te-a parasit porcul si iti impodobesti toate postarile pe final cu ceva gen #mitu, crezi ca o sa-i pese cuiva de diezul ala si o sa dea click pe el sa vada ce au mai postat altele ca tine, suparate pe tot sexul masculin?

Ca sa nu mai zic de fazele gen #rezist, cand ai fost si tu printre sutele de mii din piata, ca sa ce? Ce-ai rezolvat cu inhalatiile din august, ai scapat de astm, de guturai, sau la ce ti-au folosit, că pe Dragnea vad ca tot nu l-ai dat jos, iar incalecarea justitiei de catre mafioti continua nestingherita?

Asa ca, dragul meu si draga mea, eu inteleg ca tu iti inchipui ca esti vreun mare luptator pentru dreptate, doar ca ar fi bine sa iti mai amintesti din cand in cand ca asta se intampla numai si numai in bula ta, formata din cele (maxim) cateva mii de prieteni si urmaritori virtuali, mult prea departe de milioanele de participanti la hashtagurile adevarate.

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.