Chiar sunt singura de pe lumea asta care nu fumează?

Dragii mei si dragele mele, trebuie sa va fac o marturisire. Am o foarte mare problema: nu fumez.

Ok, imi veti spune, si de ce ar fi asta o problema si inca una mare?

Pai stati asa ca sa vedeti de ce: pentru ca absolut toti ceilalti din jurul meu cu care vin in contact zi de zi in mediile profesionale fumeaza!

Da, da, fumeaza! Toti, dar absolut toti! Ei, si? – imi veti spune – urat din partea lor, dar ce, fumeaza in plamanii tai?

Nu, nu fumeaza in plamanii mei, si tocmai pentru ca eu tin foarte mult la sanatatea mea, ma tin departe de fumul de tigara. Si exact aici apare problema.

Incercand eu sa ma protejez de cancerul care ii pandeste pe toti acestia, nu pot sa ma integrez in niciun grup, pentru ca socializarea, asa cum bine stie toata lumea muncitoare, se face la tigara si cafea.

Cum insa eu fug de fumul de tigara ca dracul de tamaie, raman aproape in permanenta singura prin birou atunci cand toti ceilalti isi iau pachetele si brichetele si se duc ciorchine sa blocheze usa pe dinafara in pauza de fumat care se ia de zece ori in fiecare ora. Bine macar ca s-a dat legea care interzice fumatul in spatii inchise, ca altfel eram eu obligata sa ies in fata usii, singura. 🙂

In conditiile astea, imi este foarte greu sa imi fac prieteni, pierd toate noutatile de la munca si nu sunt la curent cu barfa necesara pentru a ma putea integra si eu ca orice om normal in colectiv.

Asa că spuneti si voi: ce e de facut?

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.