Am început să scriu mai des

Dar lucrul asta cred ca l-a observat deja fiecare dintre voi, cei care imi cititi cu nesat postarile aproape zi de zi.

Iar asta nu este un lucru rau, ba dimpotriva. Ce nu este rau? Nici faptul ca scriu mai des, si nici faptul ca sunt citita de din ce in ce mai multi internauti.

Sa fie de vina fericirea de care va vorbeam in postul anterior, sa fie oare altceva? Si altceva ce? Pai… sa zicem faptul ca ma simt mai in forma si cu un chef mai mare ca oricand sa scriu despre tot ceea ce ma inconjoara.

Iar asta, dragii mei si dragele mele, nu poate sa fie decat o veste de doua ori buna: mai intai pentru mine, ca sunt intr-o forma de zile mari din toate punctele de vedere, iar mai apoi pentru fiecare dintre voi, luand in considerare faptul ca va voi oferi din ce in ce mai multe motive de a va bucura de acest blog al meu.

Asa ca tot ceea ce aveti de facut in cele ce urmeaza este sa ramaneti pe adresa mea de web si sa asteptati cu sufletul la gura tot ceea ce o sa am eu sa va impartasesc in zilele ce or sa vina. Si credeti-ma ca nu o sa va raman datoare cu nimic, chiar o sa merite sa ramaneti in continuare cititorii mei fideli.

Cine are ochi de citit sa citeasca!

Zi si tu ceva

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.